Central de Reserves 932 041 041 972 73 20 20

Bitllet Anada Cremallera

Amb el cremallera més alt del sud d'Europa viuràs un món de sensacions des del primer moment. No et pots perdre la bellesa i l'espectacularitat del paisatge que travessa el cremallera de Núria, l'únic mitjà per accedir a la vall. Amb un caràcter singular, el tren cremallera recorre 12,5 Km i supera un desnivell de més de 1.000 metres. Per a infants de 0 a 3 anys el viatge en Cremallera és gratuït, no obstant això, cal realitzar la compra del bitllet al preu de 0 euros, ja que per a accedir al Tren Cremallera caldrà que tots els viatgers disposin del bitllet corresponent.


Aquesta reserva conté un bitllet electrònic e-tiquet per al tren Cremallera de Vall de Núria. El bitllet electrònic permet l’embarcament exprés amb accés directe al tren, sense haver de passar per la taquilla. Per accedir-hi caldrà presentar-lo a l’agent d’estació en el moment de l’embarcament.

Aquest bitllet és vàlid per a ser utilitzat durant tota la temporada d'estiu 2019, la que es previst que finalitzi el dia 3 de Novembre de 2019.

Comprar

* Camps obligatoris

Preu des de 0,00 €